Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Meciuri, Stiri

CSM Botoșani a jucat astăzi cu ocupanta locului 4 în Seria A a Diviziei A! Astfel, de la ora 12:00, CSM Botoșani a bifat încă o victorie în deplasare cu CS Politehnica Iași în Sala Polivalentă din Iași.

În acest moment, CSM Botoșani ocupă a doua poziție în clasamentul Seriei A din Divizia A, fiind o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut. CSM Botoșani a învins CS Politehnica Iași, iar turneul de promovare este tot mai aproape!

Cătălin Stoleru, declarație după partida de la Iași:

A fost un meci bun făcut de băieții noștri, dar Poli Iași și-a vândut scump pielea și ne-a ținut în șah până în minutul 45 al partidei. Acum, cred că matematic nu mai putem pierde locul doi din Seria A, Divizia A și este o performanță făcută de CSM Botoșani.

Săptămâna viitoare ne așteaptă un meci greu împotriva CSU Suceava Div. A, un meci care poate confirma munca depusă la echipă până acum. Invităm alături de noi autorițățile din Botoșani pentru a asista la meci și lupta din teren va fi examenul de verificare că la Botoșani sportul trebuie să meargă mai departe, să își facă un nume și un renume în Divizia A și mai apoi în Liga Zimbrilor, unde țintim să promovăm!

Obiectivul nostru pe termen scurt este să ajungem la Turneul de Promovare în Liga Zimbrilor, iar cel pe termen mediu este să promovăm CSM Botoșani în Liga Zimbrilor, așa cum am stabilit ca obiectiv la sfârșitul anului 2019. Avem nevoie de autoritățile locale pentru a îndeplini acest obiectiv, de suporteri și de iubitorii de sport.

CSM Botoșani a jucat bine aproape toată repriza întâi, în minutul 15 conducând cu 10-6, iar lupta s-a dus până aproape de finalul reprizei la 3 sau patru lungimi pe tabelă. Echipa ambițioasă și devotată a ieșenilor, împinși de proprii lor suporteri din Sala Polivalentă și de o galerie numeroasă au reușit egalarea, astfel la terminarea primei reprize tabela arăta scorul de 15-15.

A doua repriză a mers și ea cap la cap, scorul fiind strâns, însă jucătorii experimentați ai Botoșaniului au reușit să învingă Poli Iași care a arătat că poziția sa din clasament nu este una bine întemeiată, luptând până la capăt. Scorul final a fost de 37-26 pentru echipa botoșăneană.

Share

Lasă un răspuns