Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Stiri

CSM Botoșani a jucat astăzi cu ocupanta locului 4 în Seria A a Diviziei A! Astfel, de la ora 12:00, CSM Botoșani a bifat încă o victorie în deplasare cu CS Politehnica Iași în Sala Polivalentă din Iași.

În acest moment, CSM Botoșani ocupă a doua poziție în clasamentul Seriei A din Divizia A, fiind o candidată serioasă la promovarea în Liga Zimbrilor, obiectiv stabilit la finalul anului trecut. CSM Botoșani a învins CS Politehnica Iași, iar turneul de promovare este tot mai aproape!

Poli Iași 26-37  CSM Botoșani (15-15)

Arbitri: Murariu M./Tabacariu C (NT)

Poli Iași: Moroșanu Dragoș 7, Folescu Ștefan 5, Dimofte Florin 4, Gațu Andrei 2, Brinduș Răzvan 2, Demir Codrin 2, Chiriac Rareș 2, Moșneagu Alexandru 1, Dremceanu Răzvan 1. Antrenor: Spiridon Florin.

CSM Botoșani: Lazurcă Claudiu 11, Adomnicăi Cristian 8, Ciubotariu Florin 6, Stoian Silvian 4, Vamanu Ionuț 4, Lesniuc Iulian 2, Lazoreac Vlăduț. Antrenor: Radu Roșu.

CSM Botoșani a jucat bine aproape toată repriza întâi, în minutul 15 conducând cu 10-6, iar lupta s-a dus până aproape de finalul reprizei la 3 sau patru lungimi pe tabelă. Echipa ambițioasă și devotată a ieșenilor, împinși de proprii lor suporteri din Sala Polivalentă și de o galerie numeroasă au reușit egalarea, astfel la terminarea primei reprize tabela arăta scorul de 15-15.

A doua repriză a mers și ea cap la cap, scorul fiind strâns, însă jucătorii experimentați ai Botoșaniului au reușit să învingă Poli Iași care a arătat că poziția sa din clasament nu este una bine întemeiată, luptând până la capăt.

Singura perioadă în care jocul băieților de la CSM nu a funcționat a fost când arbitrii au decis să dea două eliminări în același timp, pe același atac, la Cristian Adomnicăi și Silvian Stoian, echipa rămănând în 4 pe atac. Scorul final a fost de 37-26 pentru echipa botoșăneană.

Share

Lasă un răspuns