Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Interviu, Jucatori, Stiri

Duminică de la ora 12:00 va avea loc cel mai mare meci pentru CSM Botoșani din acest sezon! Se anunță Derby-ul Nordului care asalt Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”. Integraliste sunt CSM Botoșani și CSU Suceava, deja participante la Turneul de baraj.

CSM Botoșani se întâlnește pentru a treia oară în acest sezon cu CSU Suceava, o redutabilă echipă ce a făcut investiții considerabile, cu un buget mare și achiziții puternice, închegând o echipă care își dorește să țintească Liga Zimbrilor, practic să revină în Ligă.

În meciul din Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” cu CSU Suceava din acest sezon, băieții noștri au remizat, iar apoi au pierdut la Suceava, astfel creându-se o relativă diferență dintre cele două echipe, diferență care se poate remedia după meciul acesta și viitorul meci din campionat cu Suceava, în cazul în care vor fi victorii.

Meciul de la Iași a avut o importanță aparte, deoarece ne-a adus odată cu victoria obținută acolo și consolidarea poziției secunde în clasament, loc ce asigură echipa noastră de participarea la turneul semifinal. Iar de la meciul cu Suceava îmi doresc să avem o evoluție cât mai bună pentru a arăta publicului prezent un adevărat spectacol handbalistic care sper eu să se termine cu victoria echipei noastre. – a declarat Cristian Adomnicăi

Vă așteptăm la sală într-un număr cât mai mare!

Intrarea la meci este liberă!

Share

Lasă un răspuns