Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Stiri

Duminică de la ora 12:00 va avea loc cel mai mare meci pentru CSM Botoșani din acest sezon! Se anunță Derby-ul Nordului care asalt Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”. Integraliste sunt CSM Botoșani și CSU Suceava, deja participante la Turneul de baraj.

CSM Botoșani se întâlnește pentru a treia oară în acest sezon cu CSU Suceava, o redutabilă echipă ce a făcut investiții considerabile, cu un buget mare și achiziții puternice, închegând o echipă care își dorește să țintească Liga Zimbrilor, practic să revină în Ligă.

În meciul din Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” cu CSU Suceava din acest sezon, băieții noștri au remizat, iar apoi au pierdut la Suceava, astfel creându-se o relativă diferență dintre cele două echipe, diferență care se poate remedia după meciul acesta și viitorul meci din campionat cu Suceava, în cazul în care vor fi victorii.

Cu meciul de la Iași am depășit un prag psihologic, am depășit ultimul obstacol în calea calificări la turneul semifinal. Am făcut un meci bun împotriva unei formații omogene, care ne-a pus în multe rânduri probleme, dar nu ne-am pierdut si experiența jucătorilor mei și-a spus cuvântul. Acum ne gândim și ne concentrăm la meciul cu Suceava care va fi abordat cu cea mai mare seriozitate si cu o și mai mare ardoare, acum că alături de noi avem și o serie de sponsori, care ne-au dat o viteză în plus. Le mulțumim pe această cale și îi rugam sa vină la meci duminică, iar noi o sa facem ca meciul, pierdut sau câștigat, să fie un spectacol. Așteptăm de asemenea botoșănenii, cu mic, cu mare, să ne susțină din tribune. – Radu Roșu, antrenor CSM Botoșani

Vă așteptăm la sală într-un număr cât mai mare!

Intrarea la meci este liberă!

Share

Lasă un răspuns