Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Stiri

Mâine de la ora 12:00 va avea loc cel mai mare meci pentru CSM Botoșani din acest sezon! Se anunță Derby-ul Nordului care asalt Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”. Integraliste sunt CSM Botoșani și CSU Suceava, deja participante la Turneul de baraj.

CSM Botoșani se întâlnește pentru a treia oară în acest sezon cu CSU Suceava, o redutabilă echipă ce a făcut investiții considerabile, cu un buget mare și achiziții puternice, închegând o echipă care își dorește să țintească Liga Zimbrilor, practic să revină în Ligă.

În meciul din Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” cu CSU Suceava din acest sezon, băieții noștri au remizat, iar apoi au pierdut la Suceava, astfel creându-se o relativă diferență dintre cele două echipe, diferență care se poate remedia după meciul acesta și viitorul meci din campionat cu Suceava, în cazul în care vor fi victorii.

Despre victoria de la Iași suntem bucuroși că am reușit să luăm cele 3 puncte, puncte ce ne asigură locul 2 și participarea la turneu semifinal. Iar de la meciul cu Suceava, ne dorim să câștigăm pentru a bucura oamenii din Botoșani ce vin și ne susțin meci de meci. Sper că la ora meciului să fim toți în cea mai bună formă pentru a arăta un handbal frumos și să avem prima victorie împotriva echipei din Suceava. – a declarat Claudiu Lazurcă

 

Share

Lasă un răspuns