Stiri

Claudiu Lazurcă a oferit un interviu pentru stiri.botosani.ro în care a prezentat starea sa actuală și dorințele sale pe viitor.

Iată câteva dintre răspunsurile lui Claudiu Lazurcă:

Îmi petrec timpul alături de cei dragi, ma uit la multe filme, cred că știu toate filmele de pe Netflix, învăț, mă joc și nu în ultimul rând fac multă mișcare, ca să mă mențin în formă! Ies la alergat zi de zi si fac multe exerciții!

Până la Turneul Semifinal mai este, eu unuL nu știu dacă o să mai jucăm anul acesta, citesc pe net și văd că aproape peste tot în Europa au înghețat anul. Dar dacă o să jucăm, vom avea un Turneu Semifinal greu și va trebui să muncim foarte mult, să fim într-o formă bună!

Cred că toată echipa este mulțumită de ce am reușit să facem pentru acest oras. Anul trecut mai nimeni nu știa că în Botoșani se joacă handbal, iar acum echipa se bate pentru intrarea in Liga Națională și este foarte aproape! Cât despre parcursul meu, sunt mulțumit, dar pot și mai mult, și voi munci zi de zi până la ultima picătură! Sunt bucuros că am ales Botoșani, nu regret deloc, aici am întâlnit oameni minunați, avem un colectiv frumos cu cei mai tari băieți!

Mulțumim că ați fost lângă noi când am avut momente grele și sper că am reușit să vă bucurăm prin rezultatele noastre! Stați acasă, aveți grijă de cei dragi și sper să ne revedem sănătoși pe teren!

sursa foto: Bodogan Vlad

Share

Lasă un răspuns