Stiri

Experimentatul Florin Ciubotariu i-a răspuns întrebărilor reporterului stiri.botosani.ro, Iosif Pintilie, în legătură cu starea sa actuală, viitorul echipei CSM Botoșani și inclusiv despre viitorul său la echipă. Iată ce spune acesta:

Reporter: Salut Florin. Mulțumesc că ai acceptat invitația noastră. Știm că locuiești în Suceava, acolo unde sunt probleme foarte mari în această perioadă. Spune-mi, care este situația în Suceava? 

Florin: Trecem printr-un moment foarte delicat, unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum. Responsabilitatea și respectarea stării de urgență e tot ce trebuie să facem acum. Ne este greu fără să interacționăm cu semenii noștri, dar există mai mult timp pe care trebuie să-l atribuim familiei în cel mai frumos mod.

Reporter: Cât de mult îți lipsește handbalul în această perioadă?

Florin: Îmi este dor de handbal, de colegii mei, bineînțeles de meciuri și atmosfera frumoasă creată de suporterii noștri inimoși, dar și de copiii de la școală noastră de handbal unde activează și băiatul meu de 9 ani.

Reporter: Reușești să îți păstrezi forma fizică, chiar dacă ești în casă?

Florin: Starea fizică mi-o mențin cu diferite exerciții specifice în casă și afară în curte, restul timpului îl dedic în special celor doi copii Filip și Eva, iar când ei dorm, eu citesc, studiez sau mă relaxez la un film împreună cu soția, Mihaela.

Reporter: Ce soluții vezi tu pentru viitorul acestui sezon?

Florin: În funcție de ce va hotărî Federația Română de Handbal vom ști ce pași trebuie să urmăm dar pentru CSM Botoșani, obiectivul rămâne același, de a promova în prima ligă. Avem un grup puternic în care am pus mult suflet în tot ce am realizat. Avem jucători de valoare, care promit să ajungă mari handbaliști.

Un mare merit pentru care mai există handbal la Botoșani este susținerea financiară pe care o primim din partea ElectroAlfa prin amabilitatea domnului Gheorghe Ciubotaru.

Reporter: Te rog să îți saluți fanii și să le transmiți un mesaj.

Florin: În viitorul apropiat Botoșaniul va avea o echipă mare, în prima ligă.

Până atunci aveți grijă de voi, de sănătate și să ne revedem cât mai curând.

Reporter: În final, aș vrea să te felicit pentru tot ce ai realizat în cariera ta. Vrem sau nu, din păcate aceasta este pe sfârșite. Ce te gândești să faci după ce îți vei termina cariera?

Florin: Ținând cont că în acest an am împlinit vârsta de 36 de ani, cu ultimii 19 ani jucați la nivel de seniori simt că mă apropii de finalul carierei de jucător, gândul mă duce către meseria de antrenor. Nici în acest sezon nu am stat deoparte, am muncit dublu, m-am ocupat în întregime de pregătirea specifică și tehnico-tactică a echipei, Radu Roșu fiind responsabil cu portarii.

În ultimii 3 ani am urmat cursurile școlii de antrenori, ulterior am obținut și categoriile necesare. În urmă cu doi ani, în perioada petrecută la CSU Suceava ca jucător, am pregătit și-o grupa de juniori cu care am ajuns la turneul final,de aici venind și ideea de a face propria pepinieră a clubului în special pentru copiii din Botoșani, proiect început din toamna anului trecut.

Share

Lasă un răspuns