Divizia A, Handbal Maculin, Interviu, Stiri

Cristian Adomnicăi, un redutabil handbalist în vârstă de 39 de ani, a oferit un scurt interviu pentru handbalclubbotosani.ro, site-ul oficial al clubului CSM Botoșani. Interul dreapta ne oferă informații despre cum se antrenează acasă, dorul de handbal și planurile sale de viitor alături de echipă.

Pe ce se bazează mișcarea de acasă?

Am noroc că locuiesc la curte și am parte de activități fizice zilnice. Dimineața alerg în curte sau în pădurea din imediata apropiere a locuinței, iar în plus fac exerciții de izometrie.

Îți este dor de handbal?

Desigur că îmi este dor de handbal, de atmosfera de la meciuri și de suporterii din tribună.

Cristian, ce îți dorești să realizezi cu echipa?

Îmi doresc foarte mult promovarea, de aceea am acceptat provocarea CSM Botoșani, și cea mai mare satisfacție ar fi îndeplinirea acestui obiectiv. „Buturuga mică răstoarnă carul mare”, cum nimic nu este imposibil, așa și noi prin multă muncă, perseverență și seriozitate maximă putem ajunge cât mai sus.

Care este mesajul tău pentru publicul botoșănean?

Publicului botoșănean îi doresc în primul rând sănătate, să treacă cu bine peste această perioadă și să fie în continuare alături de noi cum au fost și până acum, iar la meciuri îi așteptăm în număr cât mai mare. Le mulțumesc pentru tot sprijinul arătat și abia aștept să văd din nou sala plină!

În această perioadă încerci din ce în ce mai multe lucruri, printre care și gătitul! Gătește simplu și gustos, pentru a întreține o viață sănătoasă și activă! Mai multe detalii AICI!

Share

Lasă un răspuns