Comunicat de presă, Divizia A, Handbal Maculin, Stiri

Cătălin Stoleru: „Noi vrem să se joace, chiar dacă se va juca în lunile iulie-august!”

CSM Botoșani este în pragul unei performanțe istorice. După ce și-a depășit propriile limite și a ajuns până în sferturile Cupei României FAN-Courier, aceasta stă în fața promovării mult dorite.

După aflarea programului decis de FRH, Cătălin Stoleru, președintele clubului CSM Botoșani, a oferit o declarație pentru handbalclubbotosani.ro:

„Am ajuns în punctul în care putem spune că planurile și promisiunile, cât și dorința noastră de a avea o echipă a orașului Botoșani în prima ligă au dat roade și ne desparte un hop de Liga Zimbrilor, prima ligă de handbal masculin din România.

Am ajuns la Turneul la care visam, unde pe lângă noi se află alte șapte echipe puternice, dar pe trei dintre acestea le-am întâlnit și învins, adică CSU Suceava, CS Universitatea Cluj și Unirea Sânnicolau Mare.

După noile hotărâri am aflat că se va juca totul pe teren, ceea ce ne-am și dorit. În continuare, noi vrem să se joace, chiar dacă se va juca în lunile iulie-august! Este cea mai potrivită formă de a determina echipele care promovează și cele care rămân în divizie.

Eu sper să fim printre cele două care promovează în Liga Zimbrilor, pentru că la Botoșani lucrurile se fac cu seriozitate, ca dovadă rezultatele din ultimul timp. La fel, avem parteneri puternici care ne susțin, cum ar fi ElectroAlfa, care, prin ceea ce oferă în acest moment, aduc liniște echipei.

Ne dorim să avem o echipă în prima ligă pentru orașul Botoșani, pentru suporteri și pentru iubitorii de handbal de pretutindeni care ne urmăresc. Sper ca în curând să se afle de noi mai des și asta nu se poate dobândi decât prin multă muncă, seriozitate și devotament, cât și ajutor din partea autorităților locale.

Vom juca un prim meci cu Medgidia, iar după aceasta, dacă reușim să o învingem, ne vom duela cu echipa câștigătoare dintre CSM Oradea și CS „U” Cluj. Ultimul meci va fi finala, un meci important, al orgoliilor, iar cel mai bun va promova în Liga Zimbrilor. Vreau să le transmit suporterilor că luptăm până la final, pentru ei! Hai, CSM! Hai, Botoșani!”, a declarat Cătălin Stoleru.

 

Share

Lasă un răspuns