Entertainment

La final de sezon, vă prezentăm cei mai buni marcatori ai echipei CSM Botoșani. A fost un an cu suișuri și coborâșuri, un an frumos, un sezon în care echipa a dat dovadă de forță, concentrare și mult suflet pentru Botoșani.

Vă prezentăm un Top 5 cu cei mai buni marcatori ai CSM Botoșani!

5. Vamanu Ionuț

Jucătorul este multimedaliat la juniori și în 2017 a luat titlul de cea mai bună extremă dreapta din țară, la Juniori II. Junioratul l-a făcut la CSM Bacău, iar apoi a debutat pentru echipa băcăuană în Divizia A. Este component al lotului național de cadeți, ocupând locul 16 la Campionatul Mondial Școlar de la Doha. cu echipa României. Ultima sa echipă a fost Politehnica Iași. Pentu CSM Botoșani a marcat 27 de goluri în acest sezon!

4. Stoian Silvian

Stoian George Silvian și-a făcut junioratul la Dobrogea Sud și a jucat la Farul Constanța, Alexandria, Medgidia, CSM Bacău și SCM Buzău. Pentru CSM Botoșani, în acest sezon, a înscris 30 de goluri!

Mai sunt doar câteva zile de ofertă pentru cea mai bună încălțăminte pentru handbal la cel mai bun preț! Reduceri de ultimă oră! Vezi AICI mai multe detalii!

3. Ciubotariu Florin

Florin Ciubotariu este căpitanul echipei, a fost selecționat de 64 de ori la Naționala României de Handbal Masculin, seniori, și a înscris pentru România 113 goluri. A activat la echipe din Liga Națională, cum ar fi CSU Suceava, echipă la care a înscris de peste 300 de ori în trei sezoane, Fibrex Piatra Neamț, UCM Reșița, Poli Timișoara și CSU Bacău. Pentru CSM Botoșani, acesta a înscris de-a lungul sezonului 50 de goluri!

2. Lazurcă Claudiu

Claudiu Lazurcă este unul dintre cei mai buni juniori din țară. A câștigat medalia de argint la minihandbal, ca o primă medalie. Apoi iubirea de sport și dorința de juca handbal i-a adus în 2011-2012 un alt loc doi la minihandbal, iar în 2014 a cucerit medalia de bronz, la Juniori IV. A câștigat aurul la Juniori III și bronzul la Juniori II în sezonul 2015-2016. A ajuns în Finala Mare la Juniori I, sezon 2017-2018, când nimeni nu le dădea șanse, fiind singura echipă din primele patru care nu erau club privat. A cucerit locul doilea, iar în acelați an și-a apărat, împreună cu echipa sa, titlul de Campioni Naționali. Pentru CSM Botoșani a perforat plasa adversarilor de 64 de ori!

Ce ar fi handbalul fără mingi? Ți se pregătește o ofertă spectaculoasă la mingi originale! Mai multe detalii, AICI!

1. Cristian Adomnicăi

Cristian Adomnicăi este un colos al handbalului românesc, după ce a evoluat pentru UCM Reșița, Odorheiu Secuiesc, Poitaissa Turda și CSU Suceava. În 2018 a câștigat Challenge Cup cu Potaissa Turda, și este cetățean de onoare al orașului Turda și Suceava. Pentru CSM Botoșani acesta a înscris în tot sezonul 71 de goluri!

Share

Lasă un răspuns