Comunicat de presă, Divizia A, Jucatori, Stiri

Putem începe cu… Bine ai venit acasă, Bobby!

CSM Botoșani a ajuns la un acord cu portarul venit din Liga Zimbrilor, Bobeică Ciprian-Daniel, valabil pentru trei sezoane. Bobby are 26 de ani și ultima sa echipă a fost SCM Gloria Buzău. Xavier Pascual Fuertes a afirmat că Daniel are cel mai bun fizic de portar din Europa!

Bobby a trecut de-a lungul timpului pe la echipe cum ar fi CSM Bacău, Știința Municipal  Dedeman Bacău , CSU Suceava și HC Buzău 2012. Junioratul l-a făcut chiar la Botoșani, mai exact la LPS și la CSS Bacău.

„Am venit la Botoșani pentru un nou început, după o accidentare foarte grea. Îmi doresc foarte mult să joc la echipa locală. Lotul este foarte omogen și cunosc o parte dintre băieți. De la începutul sezonului băieții au arătat că sunt foare uniți. Îmi doresc să joc, să-mi revin, mi-a plăcut proiectul de la Botoșani și vreau să-mi ajut echipa să-și atingă obiectivele.” a spus Bobby.

De asemenea, și conducerea clubului s-a declarat mulțumită de transfer: „Așa cum am promis, dorim să facem performanță și Daniel este primul dintre transferurile pe care ni le-am propus pentru a crește nivelul de performanță al echipei și faptul că este botoșanean a contat foarte mult în alegerea noastră. Ne dorim în continuare să promovăm în Liga Zimbrilor și pentru asta vrem să le mulțumim celor care ne sunt alături, Gheorghe Ciubotaru – Electroalfa, și suntem siguri că atât Primăria, cât și Consiliul Local și Județean, ne vor sprijini în demersul nostru.

 

Share

Lasă un răspuns