Comunicat de presă

CSM Botoșani a ajuns la un acord cu clubul CSM Reșița, pentru împrumutul jucătorului Marius  Negru. În vârstă de 19 ani, Marius Cosmin Negru  este un produs al CSS Reșița, alături de care a cucerit o medalie de aur și două medalii de bronz la turneele de juniori. De asemenea, acesta a primit de 5 ori distincția de cea mai bună extremă stânga din cadrul turneelor finale de juniori. De menționat că Marius este fratele mai mic al mult mai titratului Nicu Negru ce activează în prezent la campioana en titre a Ligii Zimbrilor, Dinamo București pe același post că și fratele sau acela de extrema stânga.

“Am ales echipa CSM Botoșani datorită parcursului foarte bun avut anul acesta și deoarece consider că pot evolua mai mult aici, pentru a-mi demonstra calitățile. Obiectivele mele aici, la Botoșani, sunt legate de echipă: să ajut cât mai mult echipa și să evoluez cât mai mult. Consider că este o rampă de lansare pentru mine pentru că echipa are mulți juniori ce mi-au fost adversari pe parcursul junioratului și au avut șansa să-și demonstreze calitățile aici, la Botoșani. Aștept suporterii alaturi de echipă. Hai Botoșani !  a fost mesajul jucătorului după parafarea acordului.

De asemenea, și conducerea clubului s-a declarat mulțumită de transfer:

          ” Îl urmărim demult pe Marius, este o adevărată bijuterie de jucător cu calități tehnice deosebite unul dintre cei mai talentați jucători din generația actuala de juniori 1 și evoluează atât pe postul de extremă stangă cât și pe postul de coordonator de joc. Îi dorim din suflet bun venit la Botoșani și să ajungă să-l depășească pe fratele său mai mare  în cariera lui . Am creat un nucleu de super jucători tineri și sperăm că în continuare să mai aducem câțiva jucători pe posturile unde suntem deficitari pentru a avea minim doi jucători apropiați de valoare pe fiecare post pentru  că ne dorim foarte mult să promovăm în Liga Zimbrilor și pentru asta vrem să le mulțumim celor care ne sunt alături, domnul Gheorghe Ciubotaru –Președinte al Grupului Electroalfa, Primăriei, Consiliului Local și Județean Botosani.  ” (Catalin Stoleru – Presedinte)

 

Marius Negru vă evolua extrema stangă cu numărul 24 alaturi de Ștefan Dumitrache.

 

 

 

Share

Lasă un răspuns