Comunicat de presă, Divizia A, Stiri

Botoșani și jucatorul Mihăilescu Adrian Cătălin ce evolueaza pe postul de extremă stânga au ajuns la un acord valabil 3 sezoane.

Având vârsta 26 de ani, Adrian a fost format la CSS 3 Steaua București,fiind medaliat cu bronz la Juniori 2. dupa care a trecut pe la CNOT Sighișoara, component al lotului de cadeți și Juniori a României, cu care s-a calificat la campionatul european și mondial de juniori, medaliat cu argint la Openul Suediei (2012).

În cariera sa a mai trecut pe la CSM București, CNOT Brașov și CSM Oradea în anul precedent.


„Îmi doresc să fiu sănătos, să evoluez în Liga Zimbrilor, iar ca obiectiv personal mi-aș dori foarte tare să fac pasul la echipa națională a Romăniei. Am găsit un colectiv frumos la Botoșani, un proiect entuziast, de viitor, și am venit cu gândul să îmi ajut echipa să-și atingă obiectivele de a face performanță în handbalul național. Am înțeles de la colegi că publicul botoșănean este iubitor de spectacol și îi asigur că voi da totul pe teren pentru victorii și în același timp ne dorim să jucăm cu sala plin! HAI, Botoșani! Hai, CSM!”, a declarat Adrian Mihăilescu la semnarea contractului.

Îi urăm mult succes și sperăm să aibe parte de cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre.

Share

Lasă un răspuns