Comunicat de presă, Divizia A, Jucatori

CSM Botoșani a ajuns la un acord cu jucătorul Ioan Sebastian Polocoșer „Polo” care a activat în sezonul 2019-2020 în Liga Zimbrilor, la CSM Vaslui, formație pentru care a înscris 37 de goluri.

La cei 26 de ani ai săi, Polo are deja ani de performanță handbalistică în spate. În palmares își trece locul 11 cu HC Vaslui în prima ligă, locul 10 și locul 9 tot în prima ligă, dar cu CSU Suceava, este Campion Național Universitar și sezonul precedent l-a încheiat pe locul 12 cu CSM Vaslui.

Juniorat:

  • Vicecampion National Juniori I-2012

  • Campion National Scolar-2012

  • Cel mai bun inter dreapta 2012

  • Locul III Campionat National Scolar 2011

  • Locul III Campionat National Juniori II 2010

  • Vicecampion National Scolar 2010

De ce ai ales CSM Botoșani?

Am ales CSM Botoșani datorită proiectului ambițios și grupului frumos format!

Bănuiesc că ai venit aici pentru a juca în prima ligă, unde crezi că ar trebui să se claseze echipa în Liga Zimbrilor, dacă vom promova, raportat la celelalte echipe?

Am venit la CSM Botoșani pentru a face performanță și pentru a ne atinge toate obiectivele propuse de către conducere și de cei care sunt lângă noi. Îmi doresc să fim cu toții sănătoși și să ne propunem de la antrenament la antrenament și de la meci la meci să fim mai buni. Cred în forța grupului format aici și sunt sigur că la fiecare meci ne vom lupta pentru fiecare minge, ca la sfârșitul campionatului să bucurăm pe toate lumea!

Acum un an ai câștigat fără emoții la Botoșani. Cum vezi evoluția echipei, de la un club inofensiv, la o echipă cu ambiții mari?

Am jucat contra CSM Botoșani și tot timpul au fost meciuri grele.

Ce mesaj ai pentru suporteri?

În primul rând îmi doresc ca toți care ne susțin să fie sănătoși în momentele aceste grele în care ne aflăm. Îmi doresc să fie alături de noi! Prin jocul nostru și prin rezultatele noastre sper să-i atragem către Polivalentă! Doar împreună putem reuși!! Hai, CSM Botoșani!!!

Share

Lasă un răspuns