Comunicat de presă, Jucatori, Stiri

Lazurcă și Lazoreac, doi dintre cei mai talentați tineri handbaliști din România, sunt jucătorii CSM Botoșani! Aceștia și-au terminat contractele de juniori, iar acum sunt jucătorii doar echipei din Botoșani!

Până acum cei doi evoluau cu dublă legitimație pentru LPS Suceava și CSM Botoșani. Acum Lazurcă și Lazoreac sunt jucătorii CSM Botoșani și sunt gata să evolueze cu aceasta în Liga Zimbrilor.

Fiind un sportiv bun, a jucat și pentru generația 2001-2002, dar și pentru 1999-2000, iar acesta ar putea fi motivul pentru care Claudiu Lazurcă are câte două medalii câștigate în fiecare an. Palmaresul său este surprinzător și puțini îi pot întrece performanțele de jucător tânăr.

Claudiu a câștigat medalia de argint la mini-handbal, ca o primă medalie. Apoi iubirea de sport și dorința de juca handbal i-a adus în 2011-2012 un alt loc doi la minihandbal, iar în 2014 a cucerit medalia de bronz, la Juniori IV. A câștigat aurul la Juniori III și bronzul la Juniori II în sezonul 2015-2016.

A ajuns în Finala Mare la Juniori I, sezon 2017-2018, când nimeni nu le dădea șanse, fiind singura echipă din primele patru care nu erau club privat. A cucerit locul doilea, iar în acelați an și-a apărat, împreună cu echipa sa, titlul de Campioni Naționali.

Convocat la naționalele României, a primit distincții de cel mai bun intermediar sau cel mai bun marcator, Claudiu Lazurcă le mulțumește profesorilor care s-au ocupat de evoluția sa fabuloasă.

Vlad Lazoreac a „scăpat” și el de la juniori, iar acum a rămas fidel echipei botoșănene cu planuri mai mari. La aproape doi metri înălțime și evoluții exemplare în sezonul recent încheiat, Lazoreac își propune să facă performanță la CSM Botoșani.

Share

Lasă un răspuns