Entertainment

Se aude prin regat
Că-avem un nou împărat,
Unul puternic și vestit,
La Botoșani a venit!

A venit deja de-o lună,
Și-a făcut echipă bună,
Ca în zi de sărbătoare
Să avem și promovare!

CSM Botoșani anunță că Florin Ciubotariu, fostul căpitan al echipei, este noul antrenor al formației noastre. Acesta a pregătit echipa încă de la reluarea antrenamentelor, făcând astfel primul pas în cariera sa de antrenor.  Îi dorim mult succes și sperăm să avem parte numai de bucurii împreună !

“Florin Ciubotariu va duce echipa în Liga Zimbrilor cu siguranțăÎn cazul în care vom promova va fi cel mai tânăr antrenor din Liga 1, ne mândrim cu el. un Profesionist desăvârșitși așa după cu îl  cunoaștem cu toții va face istorie la BotoșaniÎI dorim mult noroc și succes în nouă  poziție . Hai Botoșani ! Hai CSM !”  a declarat Cătălin Stoleru, președintele clubului.

Cât despre cariera de jucător, va invităm să urmăriți si Partea a doua a documentarului “LIDERUL” pentru a urmări întreaga carieră a noului nostru “MISTER” .

Reamintim că CSM Botoșani este angrenată în lupta pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Pentru turneul de promovare și-au mai anunțat participarea în afară de clubulu nostru CSM Alexandria, ACS Unirea Sânnicolau-Mare și CSU din Suceava DIV A .
Formația noastră are că obiectiv promovarea și este sutinută în demersul său de ELECTROALFA , Consiliul Local și Consiliul Județean Botoșani.

www.electroalfa.ro
www.alfapark.ro

Share

Lasă un răspuns