Stiri

Potaissa Turda a organizat primul turneu de handbal masculin după 4 luni de pauză generată de pandemia Covid .
Alături de formația Potaissa Turda, la turneu au mai participat CS Minaur Baia Mare și CSM Vaslui.

Clubul turdean a anunțat DSP Cluj că dorește să organizeze un turneu amical, iar autoritatea clujeană a impus niște reguli care au condiționat organizarea acestui turneu.
SETUL DE REGULI RESPECTATE DE ECHIPELE PARTICIPANTE:

* Înainte ca echipele să ajungă la sala de sport, acestea vor trimite lista participanților cât și rezultatul testării RT-PCR efectuate cu maxim 48 de ore înaintea începerii competiției.
* Purtatul măștii de protecție este obligatorie în toate situațiile, exceptând cazul în care sportivul intră efectiv în joc.
* Se va măsura temperatura la fiecare membru al delegațiilor participante la turneu cu un termometru contactless și temperatura va fi consemnată într-un tabel de către organizatori. Dacă temperatura corporală depășește 37.3 grade se va reface testarea după 5 minute și în cazul în care aceasta rămâne peste parametrii stabiliți, respectivei persoane îi va fi interzis accesul în sala de sport.
* Accesul în sală se face pe căi de acces diferite, direct pe suprafața de joc fără utilizarea vestiarelor comune.
* La sfârșitul jocului nu se vor utiliza dependințele. Dezechiparea și dușul vor fi făcute la hotelul la care sunt cazate echipele.
* La intrarea în sală, jucătorii se vor dezinfecta pe mâini cu Meditol, cât și pe încălțările cu care au intrat în sală, călcând pe covorul îmbibat în dezinfectant.
* Fiecare participant la meci va completa un formular (da/nu) care conține simptome posibile ale COVID-19 și confirmă cele declarate prin semnătură. Dacă una sau mai multe întrebări va avea „da” ca răspuns, se va lua o decizie privind accesul și permisiunea de desfășurare a activității de către responsabilul de igienă.
Formațiile vor veni la sală direct echipate de joc, jucătorii se vor schimba în sectoarele de tribună special amenajate conform normativelor.
* În zona comună va fi desemnată o persoană care se va ocupa de dezinfectarea spațiilor comune atinse cu mâinile. Aceasta va purta în permanență mască de protecție și mănuși și va păstra distanța recomandată față de jucătorii echipelor, staff și brigada de arbitri.
* Fiecare sportiv va lua loc pe banca de rezerve sau în tribună pe locurile special delimitate.
* Jucătorii celor două echipe nu vor ieși în același timp la încălzire si vor evita orice contact direct cu adversarul pe durata încălzirii;
* La începutul meciului nu se va efectua tradiționalul salut al echipelor.
* Nu se va face prezentarea componenților echipelor.
* La fiecare 10 minute, mingea de joc se va schimba cu una nouă. Mingea utilizată se va dezinfecta de persoana desemnată.
* Staff-ul medical, antrenorii care vor lua loc pe banca și jucătorii de rezervă vor purta măști și vor păstra o distanță de doi metri între ei pe locurile special amenajate. Excepție de la purtarea măștii o va avea antrenorul principal cu condiția păstrării unei distanțe de minimum 2 metri față de alte persoane.

(preluare : https://ahcpotaissa.ro)

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Reamintim că CSM Botoșani este angrenată în lupta pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Pentru turneul de promovare și-au mai anunțat participarea în afară de clubulu nostru CSM Alexandria, ACS Unirea Sânnicolau-Mare și CSU din Suceava DIV A .
Formația noastră are că obiectiv promovarea și este sutinută în demersul său de ELECTROALFA , Consiliul Local și Consiliul Județean Botoșani.

www.electroalfa.ro
www.alfapark.ro

Share

Lasă un răspuns