Comunicat de presă

Bine ai venit, Dumitrescu Mihai!

CSM Botoșani anunță că a ajuns la un acord valabil 3 sezoane cu jucătorul Dumitrescu Dragoș Mihai. În vârstă de 22 de ani, “Miky” evoluează pe poziția de centru și a jucat pentru CSM Vaslui în sezonul precedent.

În cariera sa, acesta a mai evoluat pentru CSU Târgoviște sau CSUCB Târgu Jiu.

“Am ales echipa Botoșaniului deoarece este o echipă cu jucatori tineri, unde simt că pot evolua și pot să îmi ajut echipa. Lotul mi se pare unul bun, tânăr si omogen. Obiectivele mele aici, la Botoșani, sunt să cresc în valoare, sa ajut echipa și colegii de echipă. Eu cred că CSM Botoșani este un pas foarte important în evoluția mea ca jucător deoarece voi avea parte de meciuri importante care îmi vor ajuta evolutia mea ca sportiv.
Dragi suporteri, voi face tot ce îmi stă în putință, împreună cu colegii mei, să facem o echipă frumoasa și să vă aducem un spectacol handbalistic.” a declarat acesta după parafarea înțelegerii.

Clubul nostru îi urează mult succes și sperăm să aibe parte doar de reușite în tricoul nostru.

Reamintim că CSM Botoșani este angrenată în lupta pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Pentru turneul de promovare și-au mai anunțat participarea în afară de clubului nostru CSM Alexandria, ACS Unirea Sânnicolau-Mare și CSU din Suceava DIV A .
Formația noastră are că obiectiv promovarea și este sutinută în demersul său de ELECTROALFA , Consiliul Local și Consiliul Județean Botoșani.

www.electroalfa.ro
www.alfapark.ro

Share

Lasă un răspuns