Stiri

CSM Botoșani a învins-o astăzi pe CSU Suceava cu scorul de 28-27, în Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe. Astfel, CSM Botoșani promovează de pe primul loc, al doilea fiind ocupat de CSU Suceava.

„După ani de zile de muncă, după luni de pregătire, după un sprijin fantastic din partea Electroalfa, implicit al domnului Gheorghe Ciubotaru, am ajuns în punctul în care putem răsufla ușurați, dar nu lăsăm garda jos!
Am dus două meciuri în care băieții au arătat un handbal de calitate, au luptat pentru fiecare minge și au fost o ECHIPĂ în adevăratul sens al cuvântului. Asta a fost cheia succesului nostru: ECHIPA!
Suntem promovați în Liga Zimbrilor, începem de săptămâna viitoare o nouă aventură, rămâne de văzut ce facem cu CSU Suceava, marea rivală din seria din care am făcut noi parte. Sper ca și mâine să bifăm o victorie și, să nu uităm, am scris istorie pentru handbalul botoșănean. Zilele acestea vor rămâne pe veci în istoria clubului, orașului, județului și țării: o echipă mică, dar cu aspirații mari, a reușit să promoveze și să-și îndeplinească visul!”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele clubului, înainte de partida cu Suceava.
CS MAGNUM BOTOȘANI – CSU SUCEAVA 28-27 (12-9) Arbitri: S. Mârza / C. Nedelea
Botoșani: Bobeică, Nicolaevici – Lazurcă 10, Lakovic 5, Trif 3, M. Negru 3, E. Szasz 2, Dumitrescu 2, Adomnicăi 1, Farcaș 1, Polocoșer 1, Șoldănescu, Vamanu, Săulescu, Mihăilescu, Stoian. Antrenor: Florin Ciubotariu.
Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Balasz 4, Nalbantoglu 4, Olariu 4, Popia 4, Dascălu 3, Loic 2, Furak 2, Tofănel 1, Pintilei 1, Sadovyi 1, Oancea 1, Fodorean, Alupoaiei. Antrenor: Adrian Chiruț
Share

Lasă un răspuns