Entertainment

În aceste momente istorice pentru handbalul botoanean, calificarea pentru prima dată a unei echipe de handbal din județul Botoșani într-o liga superioară, ne îndreptăm gândurile noastre de mulțumire tuturor celor care ne-au fost aproape și ne-au sprijinit în demersul nostru de a fi în Liga Zimbrilor și a trece Județul și Municipiul Botoșani pe harta performanței în handbalul masculin. Performanțele din ultimul timp nu ar fi avut loc dacă nu am fi fost sprijiniți e : domnul Gheorghe Ciubotaru și Electroalfa, Griff, Confex, Rapsodia City Center prin Biolin Fam SRL, Pensiunea Olimp, Kempa prin Sport Suport, Facefood, Botoșani Shopping Center, Dechatlon, Carrefour, OȚI Computers, ANVI Center, RIMĂ Desing, Maxim Special Construct, Marș Software. Handbalul trăiește și performează în Botoșani datorită susținerii voastre.
Mulțumiri speciale domnului doctor Constantin Tudorache și clinicii Mobility Remed pentru grijă pe care le-a purtat-o sportivilor clubului nostru .
De asemenea, mulțumirile noastre se îndreaptă și către Primăria și Consiliul Local Botoșani, care ne-au sprijinit atunci când am avut cea mai mare nevoie. Împreună vom scrie istorie pentru handbalul botosanean.
Ne îndreptăm mulțumirile și suporterilor care ne-au sprijinit în demersul nostru. Voi ne-ați încurajat la greu, ne-ați aplaudat la bine și sperăm că de acum să aveți parte doar de bucurii din partea noastră.
Nu în ultimul rând, salutam și publicațiile media care au fost alături de noi mereu: StiriBotosani, BT Online, Monitorul de Botoșani, Telebuzz, Botoșani Bună Dimineață, Gazeta de Botoșani, TeleM, Botosaneanul.
Performanțele echipei sunt rodul colaborărilor noastre, iar în acest sens sperăm să avem parte de reușite împreună și în viitor.

Va urăm multă sănătate și sperăm să ne vedem cât mai curând la Sala Polivalentă. Să ne auzim numai de bine.

PREȘEDINTE,
Cătălin Stoleru

Share

Lasă un răspuns