Comunicat de presă, Scoala de handbal

Înscrierile la ȘCOALA DE HANDBAL se fac online https://bit.ly/2LY91eP

Începând din acest an prin  acest proiect ne propunem să oferim o alternativă serioasă, în vederea dezvoltării armonioase a copiilor, promovând conceptul de educație prin sport.Proiectul se adresează copiilor plini de energie, pasionați de sport, dornici să se integreze într-un colectiv prietenos, în cadrul căruia vor descoperi mereu lucruri noi.Dincolo de bucuria practicării jocului de handbal, copiii vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personală, activități de teambuilding, menite să le modeleze personalitatea. Ne propunem să contribuim la formarea și pregătirea copilului, atât în planul dezvoltării sportive, cât și în planul reușitei personale.Proiectul de față se adresează copiilor cu vârstă cuprinsă între 5 și 12 ani, băieți și fete deopotrivă.

Handbalul este un sport frumos, care te ajută să-ți menții corpul într-o formă sănătoasă. Îmbunătățește agilitatea, flexibilitatea și sistemul cardiovascular al organismului. Este un joc rapid ce presupune forță, viteză și agilitate. Handbalul prezintă o serie de beneficii pentru sănătate, și nu numai:

 Îmbunătățește mușchii brațului și întărește partea superioară a corpului  dezvoltă agilitatea mâinilor și picioarelor, cu schimbări bruște de ritm și direcție necesare
– stimulează flexibilitatea corpului
– îmbunătățește concentrarea mentală și încrederea în sine
– oferă corpului un antrenament cardiovascular bun, alimentând cu mai mult oxigen mușchii prin fluxul sanguin
– dezvoltă aptitudinile atletice
– promovează muncă în echipa
– crește bunăstarea generală

Handbalul nu doar că este un sport  social distractiv și interesant, dar oferă și câteva avantaje fantastice. Majoritatea oamenilor fie nu cunosc aceste beneficii, fie nu le iau în considerare. Este interesant de știut că handbalul ajută la îmbunătățirea mușchilor brațelor, dar și a trunchiului corpului. Acest sport este de asemenea util pentru îmbunătățirea concentrării mentale, a coordonării și a încrederii în sine.

Handbalul este bun atât pentru corp, cât și pentru minte

Util pentru unele funcții ale corpului

Handbalul dezvoltă sistemul cardiovascular, iar volumul pulmonar la jucătorii de handbal este aproape la fel de mare că la înotători. De asemenea, îmbunătățește masă osoasă și starea fizică.

Întărește mușchii

Spre deosebire de fotbal, handbalul dezvoltă musculatura nu numai la nivelul picioarelor, ci și a brațelor și a trunchiului.

Formează caractere

În jocul de handbal, unde oamenii se află în competiție, copilul dezvoltă calități precum alegerea și atingerea unui scop în viață, depunerea unui efort mare, voință, rezistență și răbdarea.

 

Vino la Școala de Handbal CSM Botoșani !

Înscrierile la ȘCOALA DE HANDBAL se fac online https://bit.ly/2LY91eP

 

Share

Lasă un răspuns