Handbal Maculin, Jucatori, Juniori II, Liga zimbrilor, Scoala de handbal

Inscrierile se fac online la : https://bit.ly/2LY91eP

Handbalul este unul dintre cele mai cunoscute sporturi la nivel mondial.

Un sport foarte dinamic, handbalul este ideal pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor,care vor avea ocazia să își canalizeze energia în timpul partidelor sau antrenamentelor.

Scoala de Handbal – CSM Botosani (SH-CSM Botosani) este un proiect ambitios care a luat fiinta in 2019, dar avand in vedere pandemia COVID 19 a fost intrerupt conform legislatiei in vigoare.

Incepand din anul 2020 dorim sa implementam proiectul ” O minge de handbal in fiecare casa din judetul Botosani”

Incepand din acest an prin  acest proiect ne propunem sa oferim o alternativa serioasa, in vederea dezvoltarii armonioase a copiilor, promovand conceptul de educatie prin sport.

Proiectul se adreseaza copiilor plini de energie, pasionati de sport, dornici sa se integreze intr-un colectiv prietenos, in cadrul caruia vor descoperi mereu lucruri noi.

Dincolo de bucuria practicarii jocului de handbal, copiii vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personala, activitati de teambuilding, menite sa le modeleze personalitatea. Ne propunem sa contribuim la formarea si pregatirea copilului, atat in planul dezvoltarii sportive, cat si in planul reusitei personale.

Proiectul de fata se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 11 ani, baieti si fete deopotriva.

Ce ne propunem ?

Ne propunem ca in toate localitatile importante ale judetului  Botosani sa infiintam sectii in care sa initiem si forma grupe de copii cu ajutorul selectiilor .

Ideea de baza este conceptul educatie prin sport si pregatirea pentru viata.

Proiectul nostru se va numi ” O minge de handbal in fiecare casa din judetul Botosani”

Selectia in orase si localitati ale judetului Botosani :

 • Botosani
 • Trusesti
 • Flamanzi
 • Dorohoi
 • Vorona 
 • Saveni

Cum procedam :

 • Abonamentul se achita in avans, pentru o perioada de o luna. Valoarea abonamentului este de 100 lei / luna pentru municipiul Botosani;
 • Plata se face prin virament bancar in contul ASOCIATIA CLUB SPORTIV MAGNUM BOTOSANI (IBAN:  RO31BACX0000001334990001, deschis la UNICREDIT BANK) sau numerar.

Unde ne desfasuram activitatea :

 • Activitatile se vor desfasura in cadrul salilor de sport din localitatile in care vom avea grupe de copii iar in cazul municipiului Botosani  in Sala Polivalenta .
 • Durata sesiunilor este de 60-90 minute.

Ce este necesar :

 • Pentru inscrierea copilului este necesara prezentarea unei adeverinte eliberate de medicul de familie, prin care se mentioneaza faptul ca persoana este apta pentru practicarea sportului.

Important :

Echipamentul sportiv este obligatoriu. El se compune din:  şort / pantalon scurt / pantalon de trening şi tricou / maieu. Încălţămintea va fi adaptată sălii de antrenament, astfel: pantofi sport pentru indoor pentru handbal. Echipamentul de antrenament este asigurat de cursanţi.

 Este interzis accesul cu încălţămintea de stradă;

Bijuteriile (inel, lanţ, brăţări) NU sunt permise în timpul antrenamentului;

Fetele trebuie sa poarte părul prins pe lângă cap, ordonat;

 În timpul antrenamentului telefoanele mobile vor fi închise.

Va asteptam la sala, nu inainte de a va inscrie la :  https://bit.ly/2LY91eP

Share

Lasă un răspuns